Europaskolan Rogge och Frälsningsarmén samlar in julklappar till bättre behövande – välkommen att bidra!

Europaskolan Rogge har inlett ett samarbete med Frälsningsarmén, då det finns barnfamiljer i Strängnäs kommun som inte har ekonomisk möjlighet att fira jul. Hjälp oss att hjälpa dessa barn att få en julklapp!

Vi startar insamlingen av julklappar fredagen den 17 november, med inriktning på barn/ungdomar från 0 till 18 år.

Vill du vara med och lämna en julklapp? Välkommen att lägga den under vår julgran i entrén till A-huset, utanför receptionen på Europaskolan Rogge. Givetvis går det bra att lämna till Frälsningsarmén på Hospitalsgatan 18 också. De kommer att ha hand om utdelningen.

Sista inlämningsdag på skolan är fredagen den 15 december. För inlämning till Frälsningsarmén är sista dagen söndagen den 17 december.

Har du eller någon i din närhet behov av hjälp, kan du kontakta Fatima Lathyrus på Frälsningsarmén: fatima.lathyrus@fralsningsarmen.se eller 070–830 88 77.

Du behöver inte slå in presenterna men lämna gärna presentpapper. Vi kommer nämligen att kontrollera gåvorna för att säkerställa att det blir rätt. Det kan också hända att vi under insamlingsperioden kommer att skriva tips på vad som behövs och efterfrågas, så håll ögonen öppna.

Vi hoppas att du vill vara med oss i insamlingen. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Stort tack på förhand.

Personalen på Europaskolan Rogge