Julavslutning för Europaskolan Rogge med sång och musik i domkyrkan

Torsdagen den 21 december var det julavslutning för Europaskolan Rogge. Den hölls i Strängnäs domkyrka, som traditionen bjuder, med vacker sång och musik.

Som tidigare år samlades hela skolan i domkyrkan för en riktigt stämningsfull julavslutning. På plats fanns förutom elever och personal även anhöriga som förväntansfullt fyllde kyrkan.

Under avslutningen fick vi avnjuta vacker sång och musik, framförd av våra talangfulla elever. Vilken julstämning ni förmedlade!

Vi fick också lyssna till tal av rektor Marcus Lindvall, styrelseordförande Johan H Larson och prästen Julia Bjerléus. Det är med stolthet vi tar till oss de fina orden om vår uppskattade skola, där vi tillsammans lär med både hjärta och hjärna.

Ett varmt tack till alla för era insatser både under avslutningen och läsåret.Nu väntar ett skönt och välförtjänt jullov, innan vi tar nya tag under vårterminen 2018.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!