Linnéa Lindgren vann golftävlingen Kuriren Cup för andra året i rad

En riktig golfstjärna, det har vi på Europaskolan Rogge. Linnéa Lindgren i 6A har nämligen vunnit Eskilstuna-Kurirens golftävling för andra året i rad, tillsammans med sin storebror Elias. Stort grattis!

Kuriren Cup är en golftävling som arrangeras av Eskilstuna-Kuriren varje år sedan 1975. I årets tävling stod Eskilstuna Golfklubb som värd, med en mycket uppskattad bana.

Precis som förra året gick segern till Roggeeleven Linnéa Lindgren och hennes bror Elias Löfgren. Vilket team de är!

Att golf är ett stort intresse i denna familj går inte att ta miste på. Förutom det vinnande syskonparet tävlade även deras pappa Thomas och lillebror Lucas – som kom på sjunde plats i B-klassen.

I en intervju för Eskilstuna-Kuriren berättar Linneá att årets tävling var slitsam men riktigt kul, främst tack vare de fantastiska greenerna.

Förutom att stå på prispallen i A-klassen fick hon och brodern, precis som förra året, varsin tv-apparat. Hela fyra tv-apparater på två år, det är bra jobbat.

Återigen stort grattis, Linnéa, både till dig och din bror! Vi är mycket stolta här på Europaskolan Rogge.

Läs artikeln i Eskilstuna-Kuriren här >