Månadens Roggeelev, januari 2019 – Vendela Svärd

Nu har vi utsett 2019 års första Månadens Roggeelev på Europaskolan Rogge. Utmärkelsen för januari går till en elev i årskurs 8, som lever upp till skolans värderingar både genom sina studier och sitt sätt att vara.

Månadens Roggeelev i januari 2018 är Vendela Svärd, som går i klass 8b. Så här lyder vår motivering:

”Du är en engagerad och studiemotiverad elev, som tar sig an uppdrag och fullföljer dem helhjärtat. Du bemöter elever och lärare omtänksamt och ödmjukt. Nyligen visade du prov på ett mod som inte många har genom att gå emellan i en konflikt och sätta stopp för den. Du är en god förebild, Vendela.

Stort grattis till dig, Vendela – och tack för att du är en sådan bra förebild!