Månadens Roggeelev, mars 2018 – Linnéa Lindgren

Nu har vi hyllat mars månads Roggeelev på Europaskolan Rogge. Den här gången utsåg vi en elev i årskurs 6, som verkligen lever upp till skolans värderingar genom sina flitiga studier och sin stora omtanke.

Månadens Roggeelev i mars 2018 är Linnéa Lindgren, som går i klass 6A.

Så här lyder vår motivering:

”Linnéa är en elev som tar sina studier på stort allvar. Hon är mån om både klasskamrater och lärare. Vid idrottsdagen i mars ställde hon dessutom upp och hjälpte sina yngre skolkamrater i åk 4 och 5 med skridskoåkandet. Linnéa är en sann Roggeelev!”

Stort grattis till dig, Linnéa – och tack för att du är ett sådant gott föredöme på vår skola!