Månadens Roggeelev, november 2018 – Emilia Schramm Nilsson

Rektor Marcus Lindvall ger utmärkelsen Månadens Roggeelev till Emilia Schramm Nilssson.

Nu har vi utsett Månadens Roggeelev för november på Europaskolan Rogge. Månadens utmärkelse går till en elev i årskurs 5, som lever upp till skolans värderingar genom både studier och sätt att vara.

Månadens Roggeelev i november 2018 är Emilia Schramm Nilsson, som går i klass 5a. Så här lyder vår motivering:

”För att du alltid är nyfiken och positiv på ett sätt som smittar av sig. För att du målinriktat och med stort ansvarstagande sköter dina studier. För att du med mycket omtänksamhet och ett stort hjärta är en så god kamrat.”

Stort grattis till dig, Emilia – och tack för att du är en sådan bra förebild!