Månadens Roggeelev, oktober 2018 – Eric Malmqvist

Rektor Marcus Lindvall ger utmärkelsen Månadens Roggeelev till Eric Malmqvist.

I oktober utsåg vi höstterminens första Roggeelev på Europaskolan Rogge. Månadens utmärkelse gick till en elev i årskurs 9, som verkligen lever upp till skolans värderingar genom både studier och sätt att vara.

Månadens Roggeelev i oktober 2018 är Eric Malmqvist, som går i klass 9B. Så här lyder vår motivering:

”För din positiva inställning och sociala kompetens. För att du på ett målinriktat sätt tar dina studier på allvar och för att du på ett föredömligt sätt tagit dig an dina arbetsuppgifter på praon. Du visar att du vill vara en förebild för yngre elever på skolan”

Stort grattis till dig, Eric – och tack för att du är en sådan bra förebild!