Till dig som ska börja 4:an i höst: Välkommen till öppet hus på Europaskolan Rogge!

Ska du börja 4:an i höst och är du nyfiken på Europaskolan Rogge? Kom till vårt öppna hus för att få veta mer, träffa lärare och elever.

Lördagen den 19 januari, klockan 10.0012.00.

Vi samlas i matsalen klockan 10.00 för gemensam presentation i tjugo minuter. Då berättar vi om skolåret på Europaskolan Rogge. Du får också höra om skolmåltiden som lagas av våra egna kockar!

Sedan blir det rundvandring på skolan, där du får se lokalerna och träffa lärarna. Du får även träffa elever som redan går på skolan. Passa på att ställa frågor!

Klockan 11.00 blir det fika med hembakat, till självkostnadspris. Det är våra elever som har bakat och pengarna går helt och hållet till dem.

Varmt välkommen till oss på Europaskolan Rogge!