Trekamp för Europaskolan Rogge med fantastisk kämparanda och fina resultat

När höstterminen startar är det också dags för den årliga trekampen. Då samlas elever från Strängnäs alla grundskolor på Vasavallen – så även Europaskolan Rogge. Nu kan vi se tillbaka på en både fartfylld och rolig vecka, med fina resultat.

Först ut att tävla i trekampen var årskurs 6, på onsdagen i vecka 39. Eleverna kämpade med 60-meterslopp, kast med liten boll, längdhopp, kula och höjdhopp. I den prestigefyllda kurirstafetten, som avslutade dagen, kom Europaskolan Rogge 2:a med klass 6b och 3:a med klass 6a.

I slutet av veckan var det tävlingsdags för årskurs 4 och 5. Även då var det full fart på Vasavallen med stor glädje och fina resultat. Europaskolan Rogges klass 5c tog förstaplatsen bland femmorna i kommunen, med 1 948 poäng. Samma klass kom också 1:a i kurirstafetten och klass 5b kom 2:a.
Bland fyrorna kom Europaskolan Rogge också 1:a i kommunen, med klass 4a som fick 1 835 poäng. Denna klass tog även hem segern i kurirstafetten

Stort tack allihop för fantastisk kämparanda och fina resultat. Detta är ”Roggeandan” när den är som bäst!

Vi vill också tacka våra underbara funktionärer från årskurs 8 och 9, som hjälpte till under trekampen. De höll bland annat i en trevlig uppvärmning för eleverna.